Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Това коментира пред NOVA съпредседателят

...
Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Това коментира пред NOVA съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков: Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Неразумно е да се взриви всичко с връщане на празен мандат от ГЕРБ-СДС

Очакваме утрото да е по-мъдро от вечерта. Това разяснява пред NOVA съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков по отношение на договарянията с ГЕРБ-СДС за съдружно ръководство. 

" Тази заран не съм разговарял с преговорния екип. В неделя сътрудниците от ГЕРБ-СДС ни изненадаха прелестно с това, че си съблюдаваха ангажимента – ръководството да бъде 18 месеца, с ротация на министър председателите в средата ” заяви Петков. „ Учуди ни, че макар контракта, който беше написан от двете страни, в последния миг те споделиха, че се отдръпват, тъй като нямало задоволително време. Моят апел към сътрудниците е да употребяват седемте дни, които имат по Конституция, с цел да почистим разликите. Неразумно е в този миг да се взриви всичко и досието с мандата да се върне празна ”, добави Петков.

Той разясни, че от ПП-ДБ няма да влязат в идващото ръководство без явен ангажимент за промените, на които държат. „ Разчитам на разсъдъка на ГЕРБ-СДС ", заключи съпредседателят на ПП-ДБ.

Инфо: Нова телевизия

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР